september 30, 2016

Gedragstherapie Hond

Het gedragstherapie traject bestaat uit een intake, een thuis consult met bijbehorend behandelingsplan én 3 maanden opvolging via mail en telefoon.

Intakehond-andere-kaaant
Nadat u een afspraak heeft gemaakt voor een consult ontvangt u per mail een link naar de intake vragenlijst op deze website. Deze vult u minimaal drie dagen voor het consult in. Zo hebben we vast alle essentiële informatie over het gedrag van uw hond op een rij.

Het consult
Op de afgesproken datum en tijd kom ik langs voor een consult van 1,5 – 2 uur bij u thuis. In deze omgeving kan ik uw hond en het gedrag observeren, een diagnose stellen en, in samenspraak met het gezin, een behandelplan opzetten.

Geen hond en geen eigenaar is hetzelfde, daarom wordt het behandelplan ook precies afgestemd op de betreffende situatie, de mogelijkheden van de mensen, het karakter van de hond en de wensen van de eigenaar. In overleg kunnen we er samen voor kiezen om het consult te splitsen in twee kortere afspraken.

Begeleiding na het consult
Na het consult ontvangt u een verslag van de behandelstappen die we hebben besproken. Daarna plannen we desgewenst nog een terugkomafspraak van een half uur in. We houden minimaal 2 maanden contact via mail en/of telefoon over de voortgang, voor eventuele vragen en/of aanpassingen van het behandelplan.


Tarief

Gedragstherapie traject 145,- euro
Extra begeleiding/privé les (30 minuten) 25,- euro
Reiskosten (>15 km vanaf Schijndel) 0,19 cent per km

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden