september 30, 2016

Gedragstherapie Konijn

Het gedragstherapie traject bestaat uit een intake, een thuis consult met bijbehorend behandelingsplan én 2 maanden opvolging via mail en telefoon.

Intake
Nadat u een afspraak heeft gemaakt voor een consult ontvangt u per mail een link naar de intake vragenlijst op deze website. Deze vult u minimaal drie dagen voor het consult in. Zo hebben we vast alle essentiële informatie over het gedrag van uw konijn op een rij.

Het consultcrop-konijn-300-breed
Op de afgesproken datum en tijd kom ik langs voor een consult van 1 – 1,5 uur bij u thuis. In deze omgeving kan ik uw konijn en het gedrag observeren, een diagnose stellen en, in samenspraak met het gezin, een behandelplan opzetten.

Geen konijn en geen eigenaar is hetzelfde, daarom wordt het behandelplan ook precies afgestemd op de betreffende situatie, de mogelijkheden van de mensen, het karakter van het konijn en de wensen van de eigenaar. In overleg kunnen we er samen voor kiezen om het consult te splitsen in twee kortere afspraken.

Begeleiding na het consult
Na het consult ontvangt u een verslag van de behandelstappen die we hebben besproken. Vervolgens houden we 2 maanden contact via mail en/of telefoon over de voortgang en voor eventuele vragen.

Tarief

Gedragstherapie traject 60,- euro
Extra afspraak (30 min) 25,- euro
Reiskosten (>15 km vanaf Schijndel) 0,19 cent per km

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden